El passat 18 de juny, es va celebrar amb gran èxit el taller “Digital Mindset: IMPULSA LA TEUA COMPETITIVITAT AMB LA INTEL·LIGÈNCIA ARTIFICIAL” en Cambra València, dirigit a les empreses de la Comunitat Valenciana amb potencial internacional. Aquest esdeveniment, organitzat per Cambra de València, ENN_Seimed i la UCIE IFIC, va reunir a més d’una dotzena d’empresaris i emprenedors interessats a conéixer com la intel·ligència artificial (IA) pot transformar els seus negocis.

Durant el taller, els participants van tindre l’oportunitat d’aprendre sobre les aplicacions pràctiques de la IA en diferents àrees empresarials de la mà de José Enrique García Navarro, coordinador de la Unitat Científica d’Innovació Empresarial de l’IFIC. A més, es van presentar les eines i recursos que el projecte INNDIH, en el qual UV, CSIC, EEN_SEIMED participen com a membres del consorci, posa a disposició de les pimes. Amb suport dels tècnics, els participants van realitzar un diagnòstic personalitzat del seu nivell de digitalització, amb el qual aprofundir en les oportunitats que aquesta tecnologia pot aportar en els seus processos.

El taller va concloure amb una sessió de preguntes i respostes, on els empresaris van poder resoldre els seus dubtes i rebre assessorament personalitzat sobre com implementar la IA en els seus negocis. Els organitzadors van anunciar que, a causa de l’èxit d’aquesta edició, s’estan planificant futures sessions per a seguir donant suport a les pimes en la seua transformació digital.